CHE COS’è NORMA?

Wie Norma zegt, zegt La Dolce Vita. In ons Italiaans restaurant in Genk geniet u van een warme, familiale sfeer! We gebruiken verse producten van kwaliteit voor zowel ambitieuze als traditionele recepten. Kom langs voor de echte pizza Tradizionale, elke dag verse sugo, zoete nagerechten, …

Norma Genk is vooral een plek waar we samen eten, drinken, lachen en genieten van de fijne
momenten van het dagelijks leven.

vlinder
Genk pizza met yoghurt
basilicum

Ontdek Norma in het kloppend hart van de C-Mine site aan de voormalige cinema. Je proeft er meteen bij het betreden van deze hippe zaak de zuiderse sfeer. Ze wordt er geaccentueerd door groen marmer, een olijfboom midden in de zaak en de imposante ‘Marana-pizza oven’, zeg gerust de Ferrari onder de pizzaovens.

De Genkse ontwerpster Marylène Madou creëerde er de originele en vooral geslaagde look. Het geheel oogt bijzonder stijlvol. Het interieur straalt pure klasse uit. En beklemtoont dat ze in Italië dagelijks La Dolce Vita vieren. Kortom: het leven vieren. Door tijd te nemen voor elkaar. Door te genieten van zowel ambitieuze als traditionele gerechten. Het dynamische team van Italiaanse restaurants Casa Paglia en restaurant Balena, dat samen Norma vormt, staat garant voor een onvergetelijk onthaal.
Un benvenuto memorabile!

Wie zit er achter Norma Genk?

Ons Italiaans restaurant in Genk wordt uitgebaat en gerund door families Burgio & Montagnino. De zaakvoerder is Fabio Burgio. Norma Genk werd tevens de opvolger van het vorig Italiaanse restaurant Ciné Citta. Meer leest u hier.

Reserveer je tafel en kom langs

tomaten overons1
tomaten overons2

Pizza pronto! Met de Marana-oven, een technologisch wonder én de Ferrari onder de pizza-ovens, bereidt pizzaiolo Gianni Veneziani de voortreffelijkste pizza’s in Norma.

Laat je verrassen. Probeer eens de pizza van het huis de pizza alla Norma. Of ga voor een pizza olivia! Het aanbod is ruim. En dat geldt evenzeer voor de pasta’s. Met voorop de originele pasta Alla Norma. Amore a prima vista! Liefde op het eerste gezicht.
Un segreto (een geheim): bereid met slechts 3 ingrediënten sugo, aubergine en buratta of ricotta. Maar o zo lekker. Si buono! Liever stevigere kost? Ga dan eens voor ossobuco con risotto al zafferano. Om duimen en vingers bij af te likken! Mamma mia!

bloemetjes 1

WORD VRIENDEN MET NORMA

Blijf op de hoogte en up to date van speciale evenementen

Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
bloemetjes 2